Electro Terminal

ELECTROTERMINAL është prodhuesi kryesor austriak I prodhimit për sektorin e teknologjisë së instalimit.

Më shumë se 50 vjet të mbushura me kureshtje dhe inventivitet, i ofron tregut të gjithë produktet e komponentëve elektromekanikë për pajisje shtëpiake dhe instalime.

Në bashkëpunim me EELCTROTERMINAL, ne sjellim në treg këto produkte:

  • • Vago fleksibile
  • • Vago

Produktet

CONNECTOR STRIPS POLYPROPYLENE EKL 4BE

CONNECTOR STRIPS POLYPROPYLENE EKL S EKL 3 S

CONNECTOR STRIPS POLYPROPYLENE EKL S EKL 2 S

CONNECTOR STRIPS POLYPROPYLENE EKL S EKL 1 S

SCREWLESS INSTALLATION CONNECTORS SDK SDK3

SCREWLESS INSTALLATION CONNECTORS SDK SDK8

SCREWLESS INSTALLATION CONNECTORS SDK SDK5

UNIVERSAL WIRE CONNECTORS SDKF SDKF 5

UNIVERSAL WIRE CONNECTORS SDKF SDKF 3

UNIVERSAL WIRE CONNECTORS SDKF SDKF 2