Shfletoni gamën tonë të produkteve

Ju mund të mbështeteni tek ne për produktet më profesionale, dhe me çmimet më të ulëta në treg!

SWITCH ONE WAY SM10PW

SWITCH ONE WAY SM10PWIN

PUSH BUTTON 1WAY SM11PWIN01

PUSH BUTTON 1WAY SM11PWIN02

SWITCH SHUTTERS SM40PWNT10

PUSH BUTTON SHUTTERS SM41PWNT10

SWITCH 2WAY SM60PW

SWITCH INTERMEDIATE SM70PW

BUTTON TM11PW

BUTTON 1M INDICATOR TM11PWIN

BUTTON 2M TM12PW

BUTTON 2M INDICATOR TM12PWIN

BLANK 1M TM21PW

BLANK 2M TM22PW

NEON LAMP 230V ~ 0,34W IA10OR

LED LAMP 230V AC/DC 0,34W IA20WH