NA SHKRUANI

  Kontaktoni

  Ju lutemi përdorni formularin në të majtë, për të na kontaktuar ose për të përdorur informacionet e kontaktit të dhëna për të kontaktuar.

  HEADQUARTERS

  Magjistralja Ferizaj-Shkup

  70000 Ferizaj

  KLIKONI PËR TA ZMADHUAR
  HARTËN

  Magjistralja Prishtinë - Ferizaj km3

  10000 Prishtinë

  KLIKONI PËR TA ZMADHUAR
  HARTËN

  Elektrosistem është e angazhuar t'ju ofrojë një shërbim të besueshëm dhe të përgjegjshëm, duke iu përgjigjur çdo kërkese.